Welcome To My Simple Blog ♥ You Can -->|+Follow | D'Board|
//Simple is better

Olla
Hey ! Good days to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman to kill you!.

Status : I want my LEO back T_T


Everday Is A New Day

Tagboard
Footprints here!



Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: sitizashida

inspirasi ;D
assalammualaikum and hye readers. dah tiga hari baru start cuti sekolah kankan? rindu la pulak nak jumpa kekawan. rindu emmmm. hihi. eh , shida baru dapat inspirasi nak tulis apa kat blog. sal cinta pertama. eh? tetiba je kan? hmmm. rindu pulak diaaaa. errrrr. tak pon. sikit je. haha. kay dok! alkisah permulaan dia ngorat? ni berlaku after UPSR. jangan buat muka cuak a. tak suka. hehe

ok start. cerita dia camni. kami kenal dekat tagged. haaa , macam bangang bukan? tuptup tengok muka laa. senior aku rupanyaa. senior sekolah rendah la. kenal je la. kenal puye kenal kan. tuptup cerita sal couple pulak. haaa , situ la start yee. start dah start dah. kami beza setahon je. yes. setahon je. even saya ni start kenal cinta dengan meminati orang tu. tapi aku bercinta dengan orang lain. aneh bukan? semula jadi sayang eh. hehe. pastu , kenal dengan dia. pastu cerita kat kawan saya , hidayah. dia buat muka cuak! tunjuk muka lelaki tu kat dia. dia cakap tak pernah tengok. kesian. muka babyface doh. tapi orang ramai dok kenal. ish ish ish

lebih kurang dua bulan dapat bertahan. cehceh. tuih , luga dengor. time tu akhir tahun 2010. putus. dok ingat sebab nape. tapi still contact agi. yang paling ingat sekali peristiwa yang kami maki memaki lepas putus. maki kat chat je. nok maki kat sekolah malu. doh budak junior masok smc. guane ngak kan? rabok gok maki. pahtu saya gok mintak maaf. errr. keras hati la. -.-

masa couple pulak peristiwa yang paling saya ingat masa dia hantar gambar rambut dia. macam mana sitizashida buta sangat cakap tu rambut perempuan. ahahaha. jauh beza rambut laki rambut puang. dia nak tunjuk rambut dia tu ad ekor. pastu saya pulak yang marah tak tentu pasal. dia cakap suruh tengok balik gambor tuuuu. doo gambor bluurr. mane nampok! err. tapi dulu dia comel. tapi gitu a perangai dia. sekarang dok comel doh. handsome je. sokmo selisih bila jalan kat sekoloh. saya tengok depan je la. dok tengok depan tengok bawah. tu je lah cerita saya. tak sweet pon.

biar cinta menjemput kita dan membuka hati kita untuk menyayangi orang itu. jangan kita sibuk mempelawa cinta dan memaksa cinta untuk menyayangi orang itu. walhal kita tak sayang dia pon. sayang muka handsome je

tu je. kla. assalammualaikum nd bye :)