Welcome To My Simple Blog ♥ You Can -->|+Follow | D'Board|
//Simple is better

Olla
Hey ! Good days to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman to kill you!.

Status : I want my LEO back T_T


Everday Is A New Day

Tagboard
Footprints here!



Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: sitizashida

-->
Assalammualaikum and hye readers. Lamaa sangat kan si writer menghilangkan diri? Well. Baru dua minggu si PMR tu dah jalan. Fiuuhh! Legaa denn. Hehehe. Haaa, lepas jawab exam apa semua kami, kami budak form3 berangkat pergi holiday. That is the awesome moment! Dengki? Suruh la cikgu awak awak dan awak buat lawatan. Besstttt giloorr :)
Kami pergi banyak sangat tempat! Dan banyak juga duit kami melayang pergi. Memang terbaik. Kami pergi situ sana sini. Wahwahwah. Kami jadi rambang mata nak beli barang. Especially kat TimesSquare. Tengok tu nak beli tu. Tengok ni nak beli ni. Borong habiss. Kat TimesSquare tak snap langsung gambar sebab busy shopping. Wahh! Sampai camtu sekali. Hebat kau shida? Hehe. Well you know me. Tempat yang paling shida happening sangat kat Cameron highland. Situ tempat memang kawkaw awesome. Sejuk tak sejuk sangat tapi best tempat tidur kat sana. Geramnyaaa >< patutkan kat Cameron tidur dua malam ke tiga malam ke kan best. Tempat tidur pulak macam rumah sewa cam budak UNi tuu. Alalalalala. Shida kemas barang kan macam taknak balik. Pastu lagilah taknak balik bila ATM kalah. Tak bengang mana pon kan? Hadoih - -‘ haio oh haio ku saying why your kepala not use anymore? Hmmmm.
Cakap kosong tak guna kalau takde gambaar kann? Mesti kena tunjuk donnggg.
ENJOY THE FOOD ^_^

 atas tu hapee?

 smile teeth E:

 kami <3

 kemuk muka gadoh


and thats mee :)

tu je gambar yang boleh di upload. takleh banyak tenet lambat sangat. kla assalammualaikum