Welcome To My Simple Blog ♥ You Can -->|+Follow | D'Board|
//Simple is better

Olla
Hey ! Good days to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman to kill you!.

Status : I want my LEO back T_T


Everday Is A New Day

Tagboard
Footprints here!



Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: sitizashida

second post for 2012

Assalammualaikum nd hye readers. Lame kan shida tinggal kan blog ni? Weheee. Bz study. Hehe. Shida jd orang kutip the money. Bendahari la senang cerita nyaa. Waduh, shida bendahari? Duit kelas agak sikit jee guna. Takut nye habis. Eh eh, apasal ni cerita sal kelas bagai? Tajuk pe nii? Oo, PMR. PMR! PEPERIKSAAN MENENGAH RENDAH! Debar debor! Dupdap dupdap jantungku buat drum :]

Sesape batch 97’s tu ta berdebar ka? Or nervous? Or maybe rasa na terkuncil time dapat kertas soalan PMR 2012? Omega, debor em debor em. Insyaallah 8A’s in my hand. Doa doakan laa yee. Hehe. Okai. Story sal PMR daa. Sal pe lak? Oo, kawan? Ohyea! Kawan baru baru belaka. Ohman, menyekit doe. Ada yang degil, babel, nakal nd more. Nasib kite baik :) haha tipu jee ade la bunyi nakal sikit. Ta banyak:> kawan kawan yang ex honest datang berhijrah ke dynamic bukan main sikit. 4 orang jee. DINA, ANA, AZREEN nd me!

Na cerita ni. Jangan cerita kat orang lain. Kite menangis. Hihi. Manja bukan? Ohyea, sememangnya sy manja. Da anak bongsu cepat terasa kan kan? Tu pun sal kawan je. Pastu terasa dengan cikgu. Hehe. Shida yang ngek sebab bagitau yang kertas bil ad kawan pinjam. P ayat cikgu tu. Haih, ad la terasa. P ta simpan lam hati. Da salah sendiri. Haa, padam muka.

Kawan kalau da senang ke jupe orang lain ke mesti tinggal kawan dia camtu jee. Menyampah la jugak. P na buat camne da malu na jalan dengan kite. Kite hodoh, ta pandai. Bukan camtu? Na kawan dengan kawan yang pandai, comel, cantik. Kite ni apa ada? Betol ta? Ta la na cakap shida ni hodoh sangat. Kalau cakap camtu kutuk ciptaan ILAHI pulak kan kan? So, shida malas na fikir benda yang nonsense semua ni. Da maafkan dy. Ta baik gadoh gadoh. P yang pasti sorang lelaki je shida menyampah nd meluat campur benci. BENCI! Ta perlu bagitau sapa nama nyaa. Taknak aibkan sapa sapa pun k

K la. That’s all. Ada masa lagi shida type la buat cerita ea. Oh, jangan lupa doakan shida untuk bulan 3 nii. Kenapa? Jangan banyak cakap. Just doa supaya shida pajang umur ea. Hehe. Kidding. K na buat homework. Byebye. assalammualaikum