Welcome To My Simple Blog ♥ You Can -->|+Follow | D'Board|
//Simple is better

Olla
Hey ! Good days to you!


Welcome to my world . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman to kill you!.

Status : I want my LEO back T_T


Everday Is A New Day

Tagboard
Footprints here!



Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: sitizashida

friends :')
Assalammualaikum and hye readers. Sihat ta? Law ta makan ubat ea. Rindu si owner ta? Kalau rindu angkat kaki ea. Kfine. Ta rindu takpe. Hehe. hey readers, tak boring ke duk hadap kat lappy jee. Why not korang baca buku ke but bukan novel k. Ohye, shida benci novel. Why? Korang tak perasan ke novel just ayat. Perkataan berlambak-lambak. Dah la gambar takde. Ad yang baca novel duk senyum sorang sorang. Tak siuman ke? Kfaham. Korang cakap feel datang dari novel tu merasuk ke dalam jiwa korang tu. P why not me? Takde feeling pun shida baca novel. Da try okei.  P hasil tak lumayan. Hehe. why topic novel ni? Ohye, shida mengigau. Haha X)


Korang ada bestfriend ta? Of course ada right? Be careful k. Sometime friends more dangerous than enemies. You know what i mean right? Kgood O_o . kawan? Istilah kawan tu da bosan dengar. P ramai yang ta pandai hargai kawan. Serious shida cakap nd serious ta tipu shida pun pernah dapat kawan camtu. Ta caye? Please la caye. Wehee :P. Ustazah pernah cakap kadang- kadang gurauan yang kasar sangat suka kita dengar kan? P yang lembut ni pulak bergurau bukan main slow je. Tapi kene kat hati kita lagi parah. Pisau slow je kene hati. Luka bukan main banyak.


Kadang kadang ada la jugak bosan duk buat baik dengan kawan. Asyik jadi kuli batak je. Dorang bukan sedar sangat. Yang tahu main lepas je. Cakap bodoh tak bole. T diri sendiri jadi bodoh 40 hari 40 malam. Korang na? Shida taknak. Ingat ta this sentences ‘pasrah itu menyerah, redha itu ikhlas’. I will choose redha. Sememangnya shida keras kepala. P kalau orang buat salah memang seharusnya  kita marah right? Shida pun camtu. P ta sampai bila bila cause i hate fight fight. P shida akan layan dy bukan macam selalu shida layan dy. itu la shida. Jahat right? Bukan jahat la. Taknak pisang berbuah dua kali. Puih, pandai shida kan kan? Hehe
Bila fikir kan, baik shida kawan dengan musuh sendiri. Kadang-kadang musuh ni nampak je muka cam cuka masam. P dalam hati ada taman. P double thinking la sayang. Kadang-kadang musuh akan tikam belakang kita. Yang ada boyfie tu. Watch out laa sikit. T dikebas. Menangis ta berlagu la korang nampaknya nanti. Haha


nampak gambar tu. ugly kan kan? haha. K la readers. Homework are waiting for me. Jaga diri korang k? Makan penadol kalau pening. Kalau pening fikirkan pakwe/makwe, release tension dengan buat apa-apa yang korang na. Mwahaha. K la. Bye and assalammualaikum